Naar de kroeg in Harlingen

Posted on Posted in Afgelopen activiteiten

Nog niet zo lang geleden werd bekend dat Sail Harlingen 2018 een feit is – hoera!

Al eerder hadden we met SPANT bedacht dat Sail Harlingen 2014 al te lang geleden is en dat we elkaar hoog nodig weer eens moesten zien… En waarom dan niet gewoon in Harlingen!? Gelukkig waren we zaterdag 22 november niet lang alleen, al snel voegden al een hoop (oud)trainees en crew zich bij ons aan de bar in ’t Skûtsje. Ik kom helaas niet uit Harns, het was een heel avontuur er (weg) te komen, niet alleen omdat het zo gezellig was. Ik heb ongetwijfeld een hoop bekenden gemist, bij deze beloof ik de volgende keer een slaapplek dichter bij de kroeg te vinden.

Volgende keer? Ja toch? Ik heb al verschillende goede ideeën voorbij horen komen, waaronder een pub/schip-quiz, feestjes op schepen en andere grootse plannen. Wie weet wat daar van werkelijkheid wordt, hoe dan ook hoop ik jullie de volgende keer weer te zien!

 

Mensen leren kennen die je nog niet op facebook hebt? Wellicht kan je ze traceren via het Facebook evenement van de avond… Check het hier!

 

Net als op zee vergeet ik de beste momenten op beeld vast te leggen, omdat ik te veel in het moment op ga (ja, en te veel praat). Ik heb wat klassieke kroeg-kwaliteit plaatjes gemaakt en gedeeld, niet vanwege mijn fotografisch talent of de fantastische belichting, maar om jullie een herinnering/beeld van de avond mee te geven!

Dank voor jullie komst & gezelschap! Ah goeie, tot ziens in Harns!