SPANT borrel op de Tecla

Posted on Posted in Afgelopen activiteiten

Afgelopen weekend is de tweede SPANT borrel van dit winter seizoen al weer geweest. Dit keer niet in het hoge noorden maar in de hoofdstad van ons landje. Een groot verschil met vorige keer was dat het dit maal niet in de kroeg was maar aan boord het schip dat vorig jaar de wereld heeft rond gevaren heeft (wat natuurlijk een prachtige prestatie was). Echt een top locatie daar aan boord van de Tecla, helaas was ik er zelf niet bij L, dus het verslag van het feestje krijg je niet van mij.

En dan heb je natuurlijk binnen SPANT een aantal mensen die af en toe blogs schrijven. En geen van al die blog schrijvers kon er zijn.

Zo zit er 1 aan de andere kant van de wereld. Ons af en toe te pesten met van die prachtige foto’s van zon, strand en zee. Ik zal geen namen noemen maar onze “STI Youth representative” kan ons dit natuurlijk niet aan doen, dus MICHELLE laat die foto’s maar even zitten. Heb medelijden met al die mensen die hard aan het werk zijn of naar school gaan, in de kou heen en weer moeten, de zon niet zien door alle regen en bewolking.

En dan zal je denken waar waren de andere blog schrijvers? Waarschijnlijk hadden ze zich verstop in huis, lekker warm bij de kachel met een kop koffie of thee. Niet de regen en kou in willen gaan. Al was het waarschijnlijk op de Tecla ook lekker warm en natuurlijk heel gezellig, volgende keer beter.

 

Bij het volgende feestje zijn we er natuurlijk wel weer bij en zullen er uitgebreid verslag van doen als ik alles de volgende dag nog weet

 

De SPANT-Heren