De voorbereiding van een reisje.

Posted on Posted in Blog

Dit jaar ga ik voor het eerst mee zeilen op een Tallship, de Alexander Von Humboldt 2. Het Tallship is wel 65 meter lang en 10 meter breed. En afkomstig uit Duitsland. Normaal gesproken hebben de meeste boten witte zeilen, deze niet. De Alexander Von Humboldt 2 heeft geen witte zeilen maar groene zeilen. Het is goed opvallend en dus ook makkelijk te herkennen.

Mijn reis zal zijn van Esbjerg (Denemarken) naar Stavanger (Noorwegen) met als eindlocatie Harlingen (Nederland). Na veel zoeken en nadenken over hoe ik er heen ga heb ik besloten om met de bus en de trein te gaan.

Maar ja wat neem je nu allemaal mee op zo’n reisje. Niet te veel of te weinig. Dus na het doorlopen van vele lijstjes ben ik er uit gekomen. Nu maar hopen dat ik niks vergeten ben.

Wordt vervolgt😃