Friends & Family dagtocht Morgenster 10 september 2022

Posted on Posted in Afgelopen activiteiten
Wegens succes in eerdere jaren, weer een Friends & Family dagtocht aan boord van de Morgenster. Vorig jaar kon de dagtocht vanwege omstandigheden helaas niet doorgaan, maar dit jaar zijn we er weer bij! EN voor alle jongeren (<25jr) extra korting vanwege het verlaat Lustum van SPANT. Ondertussen bestaat SPANT alweer 6 jaar en aangezien het vorig jaar niet gevierd kon worden maken we er dit keer een groot feest van!
Aanmelden kan via deze link:

Voor wie:
Alle jongeren die afgelopen zomer op een Tall Ship hebben gevaren (of dit van plan waren), komend jaar willen gaan varen, dat eerder gedaan hebben, binnenkort gaan doen, etc. én diens vrienden en familie. Kortom, iedereen die het leuk vindt om op Tall Ships te varen.

Locatie:
Den Helder (exacte locatie volgt na aanmelding)

Tijden:
10:30 aan boord
11:00 vertrek
17:00 aankomst (ongeveer)

Kosten:

Leden: €37,50*
Niet-lid <25 jaar oud: €42,50
Niet-lid >25 jaar oud: €47,50
Jongeren <25 jaar inclusief lidmaatschap: €47,50**
* Iedereen die deze zomer (2022) een Erasmus Youth Exchange van Windseeker heeft gevaren is automatisch lid bij SPANT. Weet je niet zeker of je lid bent, mail ons of Windseeker!

**Lidmaatschap geldig van september 2022 tot augustus 2023.

Let op: er is GEEN catering! Zelf eten en drinken mee brengen. Bij aankomst staat er wel koffie en thee klaar en later op de middag zal de bar van de Morgenster open zijn (neem contant geld mee, pinnen niet mogelijk).

Aanmelding is definitief na betaling (details volgen na aanmelding per mail).

Meld je hier aan.