Friends & Family dagtocht 22 Mei 2021 – VOL

Posted on Posted in Afgelopen activiteiten

Alle beschikbare kaartjes voor de dagtocht op de Morgenster zijn vergeven. Wil je op de wachtlijst staan? Stuur dan je contactgegevens naar zeezeilen@outlook.com, dan bellen we je als er een plekje vrij komt. 

Wegens succes in eerdere jaren, weer een Friends & Family dagtocht aan boord van de Morgenster. Huh? Mag dat dan? Jazeker, we hebben een pracht van een protocol, er mogen een paar dingen niet, maar gewoon lekker varen, samen zeiltjes hijsen, mast klimmen, hangen aan dek, etc. allemaal wel!

Voor wie:
Alle jongeren die vorig jaar op een tall ship had zullen of willen varen (en die paar geluksvogels die toch geweest zijn), komend jaar willen gaan varen, dat eerder gedaan hebben, binnenkort gaan doen, etc. èn diens vrienden en familie.
Gezellige boel ja, vinden we leuk.

Locatie:
Den Helder (exacte locatie volgt na aanmelding)

Check voor meer informatie het aanmeldformulier.

Zie hier het volledige Corona-protocol.