Augustus 2016: TSR toto Race 3

Posted on Posted in Afgelopen activiteiten
Doe mee met de TSR toto voor Race 3 van Cádiz (start 31 juli) naar Cabo de Sines (verwachte finish 3 augustus)!
Voorspel welk schip er gaat winnen in iedere klasse. Voor ieder schip dat je goed voorspeld hebt, krijg je 1 punt. Degene met de meeste punten wint. In het geval van gelijkspel kijken we naar degene diegene die de finishtijd van het snelste schip het beste voorspeld heeft. We gebruiken de officiële raceresultaten van Sail Training International. (Kijk ter inspiratie maar eens hier naar de resultaten van Race 1).
 
De winnaar krijgt een gratis ticket voor de TSR Reunie op de Morgenster in september. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Je kunt je voorspelling uiterlijk zaterdag 30 juli om 23.59 doorgeven.
 
Wat moet je doen?
1. Like SPANT op Facebook (als je dat nog niet gedaan had)
2. Neem deel aan het Facebook evenement
3. Geef je voorspelling aan ons door via onderstaand formulier:
(4. Houd je favorieten in de gaten via Yellowbrick)