Mei 2016: Powerkiten + eerste ALV

Posted on Posted in Afgelopen activiteiten

Hoera! We zijn een officiële vereniging! Dat vroeg om een eerste Algemene Leden Vergadering, maar we wilden het ook graag vieren, met jullie allemaal, door aansluitend op het strand in de buurt van Hoek van Holland te gaan strandzeilen. Er was verdorie (alweer) niet de juiste wind om te gaan blokarten (strandzeilen), maar het powerkiten was dit keer zeker een spektakel! Verder hebben we de weergoden getart door alle buienalarmen in de wind te slaan en dat hielp: pas toen we in de strandtent gingen eten barstte de stortbui los!

De ALV was kort maar krachtig en vond plaats in een tikje oubollig maar enorm gezellig café-restaurant. Vanaf september kan je lid worden! Ook zijn er plannen gemaakt voor onze activiteiten de rest van het jaar. De reunië staat in ieder geval al gepland. En dat strandzeilen blijft op de bucket-list staan natuurlijk… Houd de website/facebook in de gaten over onze plannen en tot de volgende keer.

Zie hier de hilarische foto’s: